10 Μαΐ 2011

Το τέλος του απόρρητου σχέδιου για την Ελλάδα


Η ευσεβής επιθυμία των Ελλήνων κυβερνητών να μπουν στο άρμα που λέγετε Ε.Ε. προϋπόθετε μια σειρά δεσμεύσεων και συμβιβασμών που έπρεπε να συμφωνήσει η καταχρεωμένη Ελλάδα. Η συμφωνία επετεύχθη μεταξύ του σκληρού Οικονομικού Πυρήνα της Ε.Ε (Αγγλία Γαλλία Γερμανία) με τους Έλληνες κυβερνήτες ερήμην των προβάτων του.
Για να μιλήσουμε λίγο πιο συγκεκριμένα τι προβλέπει η μυστική συμφωνία. Την εξαγωγή και την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου από το υπέδαφος της Χώρας. Ο ΣΟΠΕνΕ (σκληρός Οικονομικός Πυρήνας ΕΕ) εγνώριζε ότι είναι αδύνατο σε μια υπερήφανη χώρα να εκμεταλλευθεί τον πλούτο της χωρίς αυτή να είναι χρεωμένη. Έτσι λοιπόν την δάνεισαν τόσο όσο χρειάζεται για να ενδώσει σε αυτό. Υπό τον φόβο τις στάσης των πληρωμών σε υπαλλήλους και συνταξιούχους γνώριζαν οι Έλληνες κυβερνήτες ότι οι αντιδράσεις του Λαού θα ήταν αμυδρές και ανεμικές καθώς η Λογική επιβάλει την επιβίωση ως πρώτιστο στην ανθρώπινη σκέψη.
Το συμπέρασμα αυτό αφού ωρίμασε στα μυαλά των μεν (ΣΟΠΕνΕ) και δε (Ελλήνων κυβερνητών) καταλήγει στο τελικό στάδιο της μυστικής συμφωνίας που είναι η ενοποίηση συνόρων της Ελλάδας με την Ε.Ε δηλαδή αυτό που είναι ο ευσεβής πόθος των Ελλήνων κυβερνητών ως ασφάλεια για τον Λαό. Και θα γίνει καθώς απαιτείται η ενοποίηση συνόρων για την ασφάλεια των πολυεθνικών που θα βρίσκονται εδώ εκμεταλλευόμενες τον πλούτο μας.
Με λίγα λόγια όσο πιο πολύ χρεωνόμαστε ως Έλληνες τόσο πιο πολύ αισθάνονται οι πολιτικοί Ταγοί αυτού του τόπου ότι δεν μπορούμε να γίνουμε σκλάβοι ή να κατακτηθούμε. Στο μυαλό τους έρχεται η ιστορική Ναυμαχία του Ναυαρίνου, όπου τότε επενέβησαν οι Μεγάλες Δυνάμεις υπό τον φόβο μήπως χάσουν τα δανεικά τους που είχαν δώσει στο νεοσύστατο κράτος μας. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν οι δανειστές πολέμησαν τους Οθωμανούς (δηλαδή τους τότε εχθρούς μας)και κάτω από την ίδια φιλοσοφία σκέψης οι εχθροί μας σήμερα που δεν είναι οι Οθωμανοί αλλά οι Μεγάλες Παγκόσμιες Τράπεζες που καταδυναστεύουν τους λαούς αυτού του Πλανήτη έθεσαν το δίλημμα στους κυβερνώντες μας. Όχι αν θα διαθέσουν τον ορυκτό πλούτο της χώρας αλλά σε ποίον θα τον διαθέσουν. Σε αυτό το δίλημμα δηλαδή προς τα που πρέπει να δοθούν τα αγαθά (πηγές) της Χώρας η στρατηγική μας είναι να δοθούν στην ΕΕ και στην Αμερική. Δηλαδή στο στρατόπεδο ή αν θέλετε στην σφαίρα επιρροής που ανήκουμε ως Χώρα. Δηλαδή θα επιλέξουμε το ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟ κατά την σκέψη μας....
Η Ελλάδα ποτέ δεν πρόκειται να πτωχεύσει ή να κάνει στάση πληρωμών στους Δανειστές της ούτε θα προβεί σε αναδιάρθρωση χρέους. Διότι αυτό γιατί δεν θα της το επιτρέψουν ποτέ οι Δανειστές της......καθώς είμαστε από τους καλύτερους πελάτες τους

Πηγή: Λογική Περιπατητή

Στα σχέδια των ανθρώπων ο Θεός γελάει....

Δεν υπάρχουν σχόλια: