30 Νοε 2010

ΦΤΩΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΝΑ γιατί δεν γίνεται να πεινάσουμε ως Έλληνες

ΠΙΝΑΚΑΣ Ι: Συνολικό χρέος, δημόσιο και ιδιωτικό

Χώρα Συνολικό Χρέος* Δημόσιο Χρέος** Ιδιωτικό Χρέος
Ελλάδα: 248% // 124,90 // 123,1%
Γερμανία: 285% // 76,70 // 208,3%
Ιταλία: 315% // 116,70 // 198,3%
Γαλλία: 323% // 82,50 // 240,5%
Πορτογαλία: 323% // 84,60 // 238,4%
Μ. Βρετανία: 466% // 80,00 // 386,0%

Πηγή: Συνδυασμός στοιχείων από Κομισιόν, McKinsey Global Institute και μελέτη της Deutsche Bank, σύμφωνα με την οποία το ιδιωτικό χρέος της Ελλάδας είναι 123% του ΑΕΠ, ενώ της Πορτογαλίας 239%
Πίνακας:
• Δημόσιο και ιδιωτικό, εσωτερικό και εξωτερικό
** Πρόβλεψη 2010**

Πηγή: Καμαρινού Στέλλα

Εθνική Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ.

Οικονομικές Υπηρεσίες

Συμπέρασμα: Είμαστε οι λιγότερο χρεωμένοι πολίτες της Ευρώπης.

Γιατί συμβαίνουν λοιπόν όλα αυτά;

Προφανώς διότι δεν θα μπορούσαν διαφορετικά να περάσουν τα μέτρα μείωσης των εργασιακών και άλλων δικαιωμάτων (όπως εκπαίδευσης, υγειονομικών κ.α) στον Έλληνα πολίτη και κατ επέκταση στον Ευρωπαίο.

Διότι δεν θα μπορούσαν να υποτάξουν διαφορετικά τους Ευρωπαϊκούς λαούς στην ΕΚΤ με άμεσο στόχο (εντός λίγων χρόνων)την δημιουργία του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ και τον απόλυτο οικονομικό έλεγχο μέσω μιας Παγκόσμιας Υπερτράπεζας.

Υπερτράπεζα όπου μια ΕΛΙΤ θα ξεζουμίζει όλους τους λαούς του κόσμου....

Δείτε το παρακάτω βιντεάκι από το ΜΕGA μεταξύ των δημοσιογράφων Τρέμης και Ιγματίου με τον υπεύθυνο του ΔΝΤ.

http://www.youtube.com/watch?v=sWIGP7a3N28&feature=player_embedded

Τα μέτρα υπαγορεύθηκαν από την Ελληνική κυβέρνηση και όχι από το ΔΝΤ ήταν τα λόγια του Ιγνατίου πριν η Τρέμη τον διακόψει, σφυρίζοντας κλέφτικα!

Αυτό που έγινε στην Ελλάδα και την Ιρλανδία θα ακολουθήσει η Πορτογαλία η Ισπανία η Ιταλία με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Δηλαδή χρησιμοποιώντας την αρχαιοελληνική ρήση *ΑΝΑΓΚΑ ΚΑΙ ΘΕΟΙ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ*, πείθουν τους λαούς του κόσμου για την ανάγκη υποταγής του στο όνομα της ΠΑΤΡΙΔΑΣ για θυσίες άνευ δικού του αποτελέσματος και ουσίας με μοναδικό στόχο την συσσώρευση πλούτου σε πολύ λίγα χέρια.....Πιθανώς για την εξερεύνηση του διαστήματος με ιδιωτικά κεφάλαια. Για αυτόν τον λόγο και ο πρόεδρος Ομπάμα σταμάτησε το φιλόδοξο πρόγραμμα της ΝΑΣΑ λόγω περικοπών και ανακοίνωσε ότι θα περιμένει την ανάπτυξη της διαστημικής τεχνολογίας να την αναπτύξουν ιδιώτες με τα κεφάλαιά τους όπου αργότερα ως κυβέρνηση θα την αγοράσει πάλι από αυτούς.

*Φοβάμαι για αυτά που θα γίνουν για μένα δίχως εμένα* είναι τα λόγια που έρχονται στο νου μου από τον τραγουδοποιό Βασίλη Παπακωνσταντίνου και δεν φοβάμαι για το τι θα συμβεί διότι : *στα σχέδια των ανθρώπων μόνο ο Θεός γελάει*.

Περί κυριαρχίας των ολίγων

Δεν υπάρχουν σχόλια: