21 Μαΐ 2012

Οι προτεινόμενες λύσεις για να φύγει η Ε.Ε από την τεχνητή οικονομική κρίση

Πρώτο: Έκδοση Ευρωομολόγου που στην αρχή θα ονομασθεί αναπτυξιακό.
Δεύτερο: Καταστολή των εθνικών φορολογιών και της αρχής της ενιαίας διμοσιονομικής πολιτικής της τωρινής Ε.Ε.
Τρίτο: Δημιουργία Κεντρικού Ευρωπαικού Προυπολογισμού και κέντρο είσπραξης πλείστου των φόρων για όλους  τους ενταγμένους στην Ένωση λαούς σε Ειδικό Ταμείο με Κεντρική Ευρωπαική Κυβέρνηση. (Όπως αντιλαμβάνεσθε οι ευρωπαϊκές εθνικές κυβερνήσεις θα πάψουν να υπάρχουν με την σημερινή τους μορφή και πιθανότατα ή θα περιορισθούν σε αρμοδιότητες ή θα καταργηθούν)
Τέταρτο: Δημιουργία κέντρου πολιτικής διακυβέρνησης από μια εκλεγμένη με ψήφους (*τοπικών κυβερνώντων* ανά κράτος και ανά περιφέρεια) Κεντρική Ευρωπαική κυβερνήση (Κ.Ε.Κ). Τα κράτη δεν θα είναι ισότιμα μεταξύ τους και η πλειοψηφική ψήφος θα διαμορφώνεται με τους οικονομικούς συσχετισμούς των τοπικών κυβερνώντων. Η  Κ.Ε.Κ  θα εκλέγεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.  Οι αποφάσεις της θα είναί απόλυτα σεβαστές δεσμευτικές και εκτελεστές από όλους.
Πέμπτο: Η κεντρική Ευρωπαική κυβερνήση θα έχει πλήρης εποπτεία στον Νέο Ευρωπαικό Στρατό που θα δημιουργηθεί και θα συνδράμει αποφασιστικά ως κυρίαρχος στρατός στον στρατό των ΗΠΑ και κατ΄επέκταση στο ΝΑΤΟ.
Δηλώνω υπέρμαχος αυτού του σχεδίου εφόσον επιλεχθεί διότι η Ελλάδα πρέπει να επιλέξει στρατόπεδο με όλες τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα που απορρέουν από αυτό και επειδή ως Έλληνας αισθάνομαι ασφαλέστερος σε αυτό.
Όσον αφορά τα κόμματα η γραμμή τους είναι προσανατολισμένη στην Ένωση και όλα τα υπόλοιπα είναι ψευτοδιλλήματα που δεν πρέπει να μπερδέυουν  τους Έλληνες ψηφοφόρους…
Υ.Γ.: Εξαίρεση του κανόνα αποτελεί το ΚΚΕ καθώς έχει ξεχωριστή ξεκάθαρη και πάντοτε σεβαστή γνώμη περί του στρατοπέδου που ανήκουμε.
Περί στρατοπέδου από την Πυξίδα Ελλήνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: