24 Ιαν 2010

Η τρομολαγνεία (τρομοκρατία) της ICPP

Επειδή όλοι μας αγαπάμε την πλάση του Θεού σε όποιον Θεό και αν ανήκουμε, είπε ο άνθρωπος *γεννηθήτω η IPCC* και εγένετο IPCC. Τι είναι η IPCC και τι προσπαθούν κάποιοι να κάνουν μέσω αυτής:

Η Διακυβερνητική Επιτροπή για την Αλλαγή του Κλίματος (Intergovernmental Panel on Climate Change - IPCC) ιδρύθηκε το 1988 από τον Παγκόσμιο Μετεωρολογικό Οργανισμό (World Meteorological Organization - WMO) και το Πρόγραμμα Περιβάλλοντος (United Nations Environment Programme - UNEP) του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Ο σκοπός της επιτροπής είναι η αξιολόγηση της επιστημονικής γνωστικής βάσης και των ερευνών που διεξάγονται για τη μελέτη των κλιματικών αλλαγών. Η επιτροπή αξιολογεί επίσης τις συνέπειες των κλιματικών μεταβολών που προέρχονται από ανθρώπινη δραστηριότητα, μελετώντας πιθανές πολιτικές και δράσεις για την αντιμετώπιση των ενδεχόμενων κινδύνων. Συντονίζει επιστήμονες από ολόκληρο τον κόσμο και μέχρι το 2007 είχε δημοσιεύσει τέσσερις εκθέσεις (1990, 1995, 2001 και 2007) σχετικά με τις κλιματικές αλλαγές που παρατηρούνται και τις πιθανές επιπτώσεις τους. Οι εκθέσεις της IPCC αποτελούν σημείο αναφοράς για τα ζητήματα που άπτονται της παγκόσμιας θέρμανσης και βασίζονται σε επιστημονικές δημοσιεύσεις ειδικών ερευνητών. (πηγή WIKIΠΆΙΔΕΙΑ)

Επειδή το γεγονός των ακραίων κλιματικών αλλαγών δεν μπορεί κάποιος να το αμφισβητήσει έρχονται αρκετοί επιστήμονες όπου αμφισβητούν τις γενεσιουργικές αιτίες . Ποιες δηλαδή και κατά πόσο ο άνθρωπος ή όχι πραγματικά ευθύνεται για τα κλιματικά φαινόμενα.

Σε αυτήν την πολιτική του Φόβου οι κυβερνώντες αφήνονται να πράττουν σε βάρος του Λαού, οτιδήποτε τυχοδιωκτικό επιθυμήσουν.

Πόλεμος επιστημονικών ομάδων. Άλλες να υποστηρίζουν ότι το έγκλημα το διαπράττει ο άνθρωπος μέσω των καύσεων. Άλλες ομάδες, μελετώντας την ιστορία της γης αποφαίνονται ότι, οι κλιματικές αλλαγές είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο που το δημιουργεί για κάποιους λόγους η γη(σε συνάρτηση με τα λοιπά αστρικά σώματα, όπως του ήλιου).

Βέβαιον είναι ένα, ότι διασπείρουν ότι χειρότερο στο απλό λαό, την ημιμάθεια και την σύγχυση.

Γιατί τα αναφέρω όλα αυτά;

Αυτά τα λέω διότι δεν θα μπορούσα αλλιώς να δικαιολογήσω τα λανθασμένα στοιχεία που δόθηκαν στην διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC). Σύμφωνα με αυτήν σε μια παράγραφο της έκθεσης του ΟΗΕ που προέβλεπε εξαφάνιση των παγετώνων στα Ιμαλάια, με ολέθριες συνέπειες για την κεντρική Ασία. Συγκεκριμένα παγετώνες των Ιμαλαίων θα μπορούσαν να εξαφανιστούν γύρω στο 2035 αντί του 2350 που αποδεικνύονταν από άλλη επιστημονική έκθεση. Θα μου πείτε βρε, Αντώνιε Περιπατητή, *Λάθος εκ΄παραδρομής ήτανε* , θα το δεχόμουνα για τις 838 σελίδες τις έκθεσης (που θα ενημέρωναν τους ηγέτες των κρατών) αλλά πέντε σοβαρά λάθη σχετικά με τα Ασιατική Ήπειρο πως μπορούν να δικαιολογηθούν.

Σύμφωνα με την αρχαία Ελληνική θεώρηση στην σύγχυση και τον πανικό επικαρπώνονται οι τυχοδιώκτες και οι φιλόδοξοι. Μήπως έχουμε αυτήν την περίπτωση σήμερα.

Μήπως κάποια επιστημονικά φερέφωνα χρησιμοποιούν τον φόβο για να στρέψουν τα μεγάλα ασιατικά κράτη όπως την Κίνα ή την Ινδία στο να υπακούσουν τις εντολές των μεγάλων εντολέων Αμερικής, Ευρώπης, Ρωσίας και να στρέψουν την παγκόσμια κοινή γνώμη εναντίον τους
Στην δικαιοσύνη αν κάποιος έφερνε ψευδή στοιχεία με στόχο να αποπροσανατολίσει τους δικαστές αυτός τιμωρούνταν με βαρύτατες ποινές. Μήπως θα΄πρεπε και οι επιστημονικές ομάδες να διαφυλάξουν ότι απέμεινε σε αυτόν τον κόσμο. Την αξιοπιστία των μελετών τους καθώς ο μόνος ασφαλής δρόμος στην ελευθερία για τον άνθρωπο είναι η γνώση.

Περί αμάθειας από την Πυξίδα των Ελλήνων

Περί Φόβου από την Πυξίδα των Ελλήνων

Περί ανθρώπου Καταναλωτή και τις επιπτώσεις στην Φύση από την Πυξίδα των Ελλήνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: