31 Μαΐ 2011

Αιτήματα από Αγανακτισμένο για την Εθνοσυνέλευση του Συντάγματος για το ΓΗ και ΥΔΩΡ

Επειδή το να κυβερνάς έναν Λαό είναι το ύψιστο στην πολιτική και την ζωή των υπηκόων σου για αυτό προτείνω:

1. Δήμευση της περιουσίας όλων των Πρωθυπουργών από την μεταπολίτευση και εντεύθεν.

2. Όλοι οι βουλευτές που συμμετείχαν ως βουλευτές στο πρώτο κόμμα στις αυτοδύναμες κυβερνήσεις που εξέλεξε ο Ελληνικός Λαός από την μεταπολίτευση και μετά και τώρα έχουν συνταξιοδοτηθεί να λαμβάνουν από εδώ και στο εξής σύνταξη τα 2/3 της κατώτερης σύνταξης του ΙΚΑ.

3. Να ελεγχτούν όλα τα περιουσιακά στοιχεία (σε κινητή και ακίνητη περιουσία) που αποκτήθηκαν από τους υπουργούς , υφυπουργούς γραμματείς και τους συγγενείς του 1ου βαθμού τους από την μεταπολίτευση και μετά και να υπάρξει κατάσχεση των περιουσιακών τους στοιχείων υπέρ του Δημοσίου εφόσον αποδειχθεί ότι είναι προϊόντα ξεπλύματος μαύρου χρήματος που προέρχονται από προμήθειες ή μίζες όπου δεν δικαιολογείται από το μισθό που ελάμβαναν.

4. Να εγγραφούν σε μαρμάρινη πλάκα στο Σύνταγμα τα ονόματα όλων των Πρωθυπουργών από την μεταπολίτευση και μετά με το κατά πόσο ο καθένας τους σε % αύξησε το δημόσιο χρέος και δεν προστάτευσαν την Πατρίδα και το Λαό της από τους Βάρβαρους τραπεζίτες.

5. Να τιμωρηθεί το σύνολο της σημερινής Κυβερνήσεως για παραβίαση του όρκου που αφορά την Υπακοή στο Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους διότι αυτά παραβιάσθηκαν ασύστολα, κατάφορα και ξεδιάντροπα.

6. Να δικαστούν όλοι οι κυβερνητικοί βουλευτές για αθέτηση Λόγου και παραβίαση της Καλοπιστία που τους έδειξε ο Ελληνικός Λαός καθώς τίποτα από αυτά που έπραξαν μετά τις εκλογές δεν υπήρχε στο Πρόγραμμα που είχαν δημοσιοποιήσει.

Υ.Γ.: *ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΕΣΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙN* . (Αλκιβιάδης) . Το να κυβερνάς σημαίνει να προβλέπεις εξελισσόμενες καταστάσεις κοινώς να προνοείς . (Κυβερνώ = Προνοώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: