12 Νοε 2011

Ψευδή είδηση ήταν η υποτιθέμενη ληστρική επιδρομή

...με ξυλοδαρμό απο συμμορία αλλοδαπών σε βαγόνι του ΗΣΑΠ με 30 επιβάτες

Η διάψευση από την ΣΤΑΣΥ Α.Ε.
Θέμα ασφάλειας στις μετακινήσεις των επιβατών με ΜΜΜ προκύπτει μετά τις καταγγελίες που έγιναν στο protothema.gr σχετικά με την επίθεση τουλάχιστον 15 αλλοδαπών στο σταθμό του ΗΣΑΠ στα Κάτω Πατήσια, χθες το μεσημέρι, όπου λήστεψαν επιβάτες και στη συνέχεια έφυγαν ανενόχλητοι.

Ωστόσο, από την πλευρά της εταιρείας Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ υπήρξε απάντηση στην οποία αναφέρουν ότι: «Σας γνωστοποιούμε ότι από τη μέχρι τώρα διερεύνηση, δεν προκύπτει επώνυμη καταγγελία επιβάτη, τόσο στις αστυνομικές αρχές όσο και στο προσωπικό της εταιρείας ΣΤΑΣΥ.ΑΕ.

Σκηνές ανάλογες με αυτές που περιγράφονται στο άρθρο σας δεν προκύπτουν επίσης από μαρτυρίες του εργαζόμενου προσωπικού σε όλο το δίκτυο. Η εταιρεία ΣΤΑ.ΣΥ.ΑΕ διαβεβαιώνει τους επιβάτες ότι το προσωπικό της με τη συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου και την ασφάλεια των μετακινήσεών τους».


Το άρθρο του Πρώτου θέματος online

Μία απίστευτη τραυματική εμπειρία βίωσαν 30 επιβάτες του ηλεκτρικού που είχαν επιβιβαστεί στον σταθμό των Κάτω Πατησίων με προορισμό τον Πειραιά όταν συμμορία αποτελούμενη από 15 αλλοδαπούς εισήλθε βιαία και με απειλητικές διαθέσεις σε βαγόνι σήμερα το μεσημέρι για να ληστέψει τους επιβάτες.
Οι αλλοδαποί αφού μπήκαν στο βαγόνι άρχισαν να σπρώχνουν και να χτυπάνε αδιακρίτως τους επιβάτες βρίζοντας τους παράλληλα. Οι αλλοδαποί εν συνεχεία απέσπασαν βιαία τις τσάντες τα χρήματα, τις βαλίτσες και τα προσωπικά αντικείμενα των ανυποψίαστων τρομοκρατημένων επιβατών.
Αφού ολοκλήρωσαν το έργο τους, οι 15 αλλοδαποί έφυγαν από το βαγόνι χωρίς κανείς να τους σταματήσει. Σύμφωνα με το protothema.gr επιβάτης που του άρπαξαν τα χρήματα και τη βαλίτσα του οι αλλοδαποί ληστές ήταν αρκετά βίαιοι ενώ έβριζαν, έσπρωχναν και απειλούσαν.
«Φοβηθήκαμε για τη ζωή μας. Πήραν τις τσάντες από επιβάτες, ενώ από τα 30 άτομα που ήμασταν στο βαγόνι όπου έγινε η επίθεση κανείς δεν αντέδρασε γιατί όλοι φοβήθηκαν» δήλωσε ένα απο τα θύματα.
Αυτά τα φαινόμενα παραβατικότητας έχουν προβλεφτεί από εδικούς αναλυτές εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, αφού η απελπιστική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι παράνομοι αλλά και οι νόμιμοι διαμένοντες αλλοδαποί στην Ελλάδα ωθούν σημαντικό αριθμό από αυτούς σε πρωτοφανείς εγκληματικές ενέργειες που σοκάρουν την φιλήσυχη ελληνική κοινωνία.
Δυστυχώς οι προοδευτικές δυνάμεις που κυβερνάνε την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια προτιμούν να αγνοούν τις εκκλήσεις των ειδικών, προφανώς λόγω της ασφάλειας που τους παρέχουν οι πολυπληθείς ομάδες προστασίας της ΕΛΑΣ, τις οποίες πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι.
Αντί οι ελληνικές κυβερνήσεις να εφαρμόσουν τους νόμους και να προχωρήσουνε σε προγράμματα εθελοντικού και αναγκαστικού επαναπατρισμού επέτρεπαν την διόγκωση του προβλήματος πιστεύοντας ότι έτσι θα αποκομίσουν τα εύσημα της ΕΕ και των ευρωπαϊκών προοδευτικών δυνάμεων που δεν βιώνουν το μαρτύριο του μέσου Έλληνα με τις ορδές των πεινασμένων και προετοιμασμένων για όλα αλλοδαπών.
Η σημερινή ληστρική επιδρομή θα πρέπει να χτυπήσει την καμπάνα της εγρήγορσης στην ΕΛΑΣ και στην πολιτική ελίτ διότι θα είναι όπως φαίνεται μόνο η αρχή μίας άνευ προηγουμένου και άγνωστης για την ελληνική κοινωνία κατάστασης.

Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=158135

Περί ψεύδους από την Πυξίδα Ελλήνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: