15 Μαΐ 2010

Την φωνή Λαού οργή Θεού....

Την φωνή Λαού οργή Θεού φοβάται ο Πρωθυπουργός λέγοντας: «Δεν είναι κακοί οι βουλευτές, αλλά είναι η αιχμαλωσία του συστήματος από ειδικότερα συμφέροντα και πολλές φορές ισχυρά συμφέροντα, που δεν φαίνονται κι έχουν προκαλέσει μεγάλη ζημιά στη χώρα. Κάνουμε θεσμικές αλλαγές στο πολιτικό σύστημα για να το προστατέψουμε από μια επικίνδυνη ευκολία που υπάρχει να ισοπεδώνουν κάποιοι τα πάντα». Και προκειμένου να μην πέσει το μένος των Ελλήνων πάνω στο σύνολο των πολιτικών προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα.....

Φαίνεται ότι η διαφαινόμενη οργή του κόσμου εναντίον του συνόλου του πολιτικού συστήματος δια μέσου της σιωπής ηχεί ηχηρότατα στο κυβερνητικό επιτελείο που φοβάται ταραχές από το σύνολο των πολιτών. Η στωική υπομονή που διαθέτει ο Λαός μας είναι ύπουλο ποτάμι που φαίνεται σιγανό αλλά είναι τρομερά επικίνδυνο.

Το παραπάνω μου θύμισε το γνωστό : *Είμαστε καραγκιόζηδες όλοι οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου. Είμαστε εγκλωβισμένοι στο σύστημα της διαπλοκής* . (Μ. Κεφαλογιάννης, υπουργός) .

Δεν υπάρχουν σχόλια: