26 Νοε 2009

Βρέθηκε ο Διάδοχος του Uri Geller

Τελικά βρέθηκε ο Διάδοχος του διάσημου μάγου Uri Geller.

Είναι ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ανδρέας Λοβέρδος. Αυτό το χαρισματικό άτομο στις 8 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους θα λύσει το χρόνιο πρόβλημα των ασφαλιστικών ταμείων.

Ένα πρόβλημα που βασανίζει τη χώρα μας εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Η λύση που προτείνει δίχως να μειωθούν συντάξεις ή να αυξηθούν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης γυναικών και ανδρών αφορά την αλλαγή *στα ριζοσπαστικά δομικά στοιχεία του ασφαλιστικού ζητήματος* και θα επιφέρει το θαύμα στα Ταμεία της χώρας.

Στην πρώτη εμφάνιση του μεγάλου μάγου πνευματιστή Λοβέρδου με τους σκληρά εργαζόμενους και μη διαπλεκόμενους εργατοπατέρες των λοιπών συνδικάτων (του εγκλήματος) σε ζωντανή αναμετάδοση από τα ΜΜΕ θα ξαφνιάσει το κοινό με τα κατορθώματά του.....

Τώρα καταλαβαίνω γιατί τόσο πολύ η γιαγιά μου πίστευε στα θαύματα. Διότι γνώριζαν τα θαύματα που επιτελούσαν τόσα χρόνια οι πολιτικοί στην Ψωροκώσταινα.

Να είσαι καλά γιαγιά από εκεί που είσαι.....

Κύριοι για τόσο ...........ανόητους μας περνάτε!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

It isn't hard at all to start making money online in the hush-hush world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]seo blackhat[/URL], You are far from alone if you have no clue about blackhat marketing. Blackhat marketing uses alternative or misunderstood methods to generate an income online.