Ερώτηση
Προς: τον Πρόεδρο της Εθνικής Διοικήσεως της Ελλάδος και υπουργό Εξωτερικών.
Θέμα: Ποιοί θα διοικήσουν την Ελλάδα;
Αξιότιμε κε Πρωθυπουργέ, πρόσφατα από τα ΜΜΕ ενημερώθηκα ότι σκοπεύετε να τροποποιήσετε τον Εκλογικό Νόμο όπου προέβλεπε αυτοδύναμη κυβέρνηση από το 42% στο 40% και θα εισάγετε άλλες καινοτομίες για τις έδρες.
Επιπρόσθετα γνωρίζω την πρωτοβουλία που έχετε λάβει για νομιμοποίηση των μεταναστών 2ης Γενιάς με δικαίωμα ψήφου που ανέρχονται πλέον των δύο (2) εκατομμυρίων πολιτών.
Συνήθως οι Έλληνες ενεργοί ψηφοφόροι κατά μέσο όρο δεν ξεπερνούν τα εξίμισι (6.5) εκατομμύρια, με τους νεοεισερχόμενους να ανεβάζουν τον αριθμό στα οκτώμισι (8.5) εκατομμύρια.
Επίσης, οι μετανάστες ως φυσικό επακόλουθο της αναγνώρισής τους θα σπεύσουν (και καλά θα κάνουν) να λαμβάνουν μέρος στις εκλογές καθότι η ψήφος τους θα καθορίζεται από τα προνόμια που θα τους δώσει, το κάθε κόμμα και η κάθε κυβέρνηση. Όπως γίνεται τώρα και με τους Έλληνες μουσουλμάνους (τουρκικής καταγωγής) στην Θράκη.
Συνεπώς με έναν απλό υπολογισμό το 40% που προτείνετε, με ενεργό εκλογικό σώμα τα 8.5 εκατομμύρια ψηφοφόρων, τα τρία (3,4) εκατομμύρια τετρακόσια, θα μπορούν να εκλέξουν αυτοδύναμη Εθνική Διοίκηση (κυβέρνηση). Δηλαδή πιθανώς, τα δύο (2) εκατομμύρια Ελληνοποιημένων μεταναστών και το ένα (1,4) εκατομμύριο Ελλήνων θα δύναται να εκλέγουν κατ’ ουσίαν, αυτοδιοίκηση.
Ερωτάσθε:
Κε Πρωθυπουργέ, πιστεύετε ότι οι εκλεγμένες αυτοδύναμες Εθνικές Διοικήσεις (κυβερνήσεις) από τρία (3,4) εκατομμύρια πολιτών του εκλογικού σώματος (2) εκ’ των οποίων νομιμοποιημένων μεταναστών, έχουν το δικαίωμα να διοικούν και να εκπροσωπούν την Ελλάδα των έντεκα (11) εκατομμυρίων Ελλήνων σύμφωνα με την αρχή της Δημοκρατίας; (Δηλαδή σύμφωνα με την αρχή, ότι η Διοίκηση της *Πόλεως* δίδεται σε εκλεγμένους από την πλειοψηφία των πολιτών της Πολιτείας;).
Μήπως είναι δυνατό να εξετάσετε την πιθανότητα αλλαγής του εκλογικού ποσοστού για αυτοδύναμες Διοικήσεις από το 42% στο 45% ως ποιο ρεαλιστική στα νέα δεδομένα της παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας που μεταβαίνει η χώρα μας, με όποιο κόστος και αν αυτό προκύψει για τα κόμματα;
Στην νέα φιλοσοφία που λέει ότι όσοι βρίσκονται στην χώρα μας Έλληνες ή μη προκειμένου να συμβάλλουν στην δημοσιονομική εξυγίανση του συστήματος (αποπληρωμή δημοσιονομικών χρεών κ.α.) πρέπει να τους δοθούν δικαιώματα και υποχρεώσεις όπως των λοιπών Ελλήνων μεταξύ αυτών και της ψήφου προκειμένου να συμμετέχουν στα βάρη της χώρας, μήπως κινδυνεύουμε να αλλοιωθούμε ως παγκόσμια ζωοδότρα Ελληνική συνείδηση;
Μήπως ως τελική επίπτωση θα λάβουμε πνευματική απογύμνωση και πνευματικό λήθαργο, μένοντας ουσιαστικά πνευματικά υπόδουλοι τόσο εμείς όσο και οι μετέπειτα γενεές στους οικονομικά ισχυρούς του κόσμου μέσω της *κερκόπορτας* που λέγεται ψήφος μεταναστών με πρόσχημα την αποπληρωμή χρεών μας στις μεγάλες Τράπεζες;
Μήπως αντί για πλήρη αναγνώριση υποχρεώσεων και δικαιωμάτων των μεταναστών απλά τους αναγνωρίζαμε ως *φιλοξενούμενους* με τροποποίηση του Ελληνικού συντάγματος με όλα τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, κοινωνικά εργασιακά δικαιώματα πλήν όμως των πολιτικών (δηλαδή του εκλέγειν και εκλέγεσθαι;)
Ο ερωτών πολίτης
Αντώνιος Περιπατητής.
Περί Ανθρωπιάς από την Πυξίδα Ελλήνων
Θεωρία Δουλείας – Πυραμίδας από την Πυξίδα Ελλήνων
3 Δεκ 2009
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου