4 Φεβ 2010

Αυξήθηκε το προσδόκιμο ζωής των Ελλήνων

Είπε ο αξιότιμος πρωθυπουργός όπου λόγω των ειδικών αναγκών καλούμαστε ως Έλληνες πολίτες να δουλέψουμε περισσότερο αφού θα ζήσουμε περισσότερο .

Γιατί ; Διότι πρέπει να ξεχρεώσουμε τους ανά τον κόσμο μεγαλοτραπεζίτες. Μεγαλοτραπεζίτες που από την εποχή του Καποδίστρια μέχρι σήμερα μας δανείζουνε για να φτιάξουμε μια οργανωμένη Πολιτεία και αυτοί βέβαια με το δίκιο τους, μας απομυζούν.

Βέβαια αν δεν υπήρχαν οι Δύο Παγκόσμιοι Πόλεμοι η Μικρασιατική Καταστροφή και ο Εμφύλιος γεγονότα που μας εν έπλεξαν έπειτα από σαφείς εντολές οι οικονομικά ισχυροί του τότε οικονομικού Λόμπυ η Ελλάδα θα ήταν διαφορετική. Αλλά ποιός από τους ισχυρούς επιθυμεί μια ισχυρή Ελλάδα;

Οι κυβερνώντες απλοί διαχειριστές πάντοτε χρησιμοποιούνταν για να μαζεύουν τους τόκους των τραπεζιτών συρρικνώνοντας τα εργασιακά δικαιώματα κάτω από το επιχείρημα της εθνικής κρίσης και της υπευθυνότητας που πρέπει να δίδουν οι πολίτες. Λες και όλοι οι κυβερνήτες δεν είναι πολίτες αυτού του δύσμοιρου τόπου.

Μια απορία έχω: Η Ελλάδα όταν έχασε τον Μικρασιατικό πόλεμο αποζημίωσε την Τουρκία. Εμείς όταν νικήσαμε τους Ιταλούς και έπειτα τους Γερμανούς γιατί δεν ζητήσαμε αποζημιώσεις.

Δεύτερον γιατί ενώ κατά την Γερμανική κατοχή όπου οι τότε κατακτητές είχαν δανεισθεί-καταχραστεί τεράστια ποσά από την χώρα μας εις το όνομα των πολεμικών τους αναγκών εως σήμερα δεν τα έχουν επιστρέψει ή δεν τους έχουν ποτέ ζητηθεί να επιστραφούν από κανένα Έλληνα Κυβερνώντα;


Και ενώ ήταν γνωστή τοις πάσης η οικονομική κατάσταση της χώρας εντούτοις οι κυβερνώντες πολλές δεκαετίες εμπαίζαν τον λαό. Και δώστου και χρέωναν το κράτος με δάνεια.

Εκτός αυτού χρέωναν και τα νοικοκυριά ξεχωριστά με τις πιστωτικές κάρτες εορτοδάνεια στεγαστικά κ.α.βάζοντας όλους εμάς τους αμόρφωτους Έλληνες στην πλάνη της καταναλωτικής μανίας και το άμετρο ανικανοποίητο.

Και να που το πλήρωμα του χρόνου (καιρόν πρόσμενε) έφθασε.

Για να πουν στον Λαό το απλό, είμαστε όλοι χρεωμένοι, για λόγους εθνικής κυριαρχίας πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω.

Κύριοι, όλοι μας είμαστε Πατριώτες, ανόητοι δεν είμαστε.

Οι ταραχές που θα ακολουθήσουν και θα μελετηθούν από τους Ευρωπαίους Φίλους μας θα δημιουργήσουν μια Νέα Εποχή. Όπως τότε που η Αθήνα έφερε τον Τύραννο Πεισίστρατο για να αναδιανείμει τον πλούτο και να εγκαθιδρύσει την μετέπειτα Δημοκρατία. Μέσα από την Τυραννία άνθησε η Δημοκρατία. Καλήν αντάμωση…….

Υ.Γ. Και είπαν οι ισχυροί τούτου του κόσμου *Αυξήθηκε το προσδόκιμο ζωής των Ελλήνων* είναι ώρα να τους πεθάνουμε και αυτοί πεθάναν ε;;

Τι θέλουν οι.....από την Πυξίδα Ελλήνων

Πως διοικούν οι ισχυροί.... από την Πυξίδα Ελλήνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: