5 Οκτ 2008

Βρώμικη Συμμαχία (πιθανώς η Ελλάδα μποϊκοτάρει τις οικολογικές προσπάθειες της Ευρώπης)


*ΚΤΩΜΕΝΟΣ ΗΔΟΥ* Να ευχαριστιόμαστε με αυτά που αποκτάμε (να μην είμαστε άπληστοι ή να είμαστε αυτάρκεις) . (Δελφικό Παράγγελμα) .

Η παγκοσμιοποίηση έχει ως κοινό παρανομαστή την κατανάλωση .

Ο πλανήτης χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ την πνευματική ισχύ της , που θα αχρηστέψει την άλογη εκμετάλλευση του πλανήτη και την εξαφάνιση των συνθηκών για την ύπαρξη των ανθρώπων από τις ακόρεστες πολυεθνικές .

Διότι μόλις καταστραφεί ο πλανήτης από τους ανικανοποίητους Πιθανανού αυτοί θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν από αυτόν τον πλανήτη για κάποιον άλλον αφήνοντας τους υπόλοιπους πίσω .

Το πνεύμα πρέπει να επαναστατήσει κατά των αδίκων και εκμεταλλευτών της γης .

Πρέπει οι πολυεθνικές κρατικές ή μη , να προστατέψουν με δικά τους έξοδα τον πλανήτη , όπως τόσα χρόνια κερδοσκοπούσαν εις βάρος των πολιτών και του περιβάλλοντος .

Πρέπει ως σύγχρονοι άνθρωποι αν πραγματικά θέλουμε να αφήσουμε κάτι στις επόμενες γενεές να προστατέψουμε τον πλανήτη να διαφυλάξει τις ζωτικές προϋποθέσεις διατήρησης της ανθρώπινης και των λοιπών υπάρξεων .

Ο δρόμος είναι ένας .

Διαμαρτυρία και προσπάθεια αφύπνισης όλων των πνευματικών δυνάμεων του κόσμου καθώς και η πλήρης ανεξαρτησία του σύγχρονου ανθρώπου .

Η Ανεξαρτησία η συναισθηματική η ηθική και η ενεργειακή θα εμβολιάσει τον άνθρωπο από την λαίλαπα του καταναλωτισμού .

Συλλογή υπογραφών όλων των πολιτών του πλανήτη και υποχρεωτική στροφή με την πειθώ των Διοικητικών Συμβουλίων των ρυπογόνων εταιριών κρατικών ή μη σε οικολογικές μεθόδους προστασίας του περιβάλλοντος με δικά τους έξοδα . 

Οι κυβερνήτες των Κρατών της Γης με νομοθετικά διατάγματα πρέπει να υποχρεώσουν τις εταιρίες με ιδία έξοδα να στρέψουν την έρευνα σε ασφαλείς μεθόδους παραγωγής ενέργειας (φιλικές στο περιβάλλον) .

Διότι το να αντιδρούμε στην καταστροφή μας χωρίς να βιοπραγούμε είναι δύσκολο όπως δύσκολη ήταν και η πρώτη προσσελήνωση του ανθρώπου αλλά ο άνθρωπος το έπραξε όταν το θέλησε....

Δεν μπορούν άλλο οι εταιρίες να μας εξαπατούν ως πολίτες αυτού του πλανήτη να καταστρέφουν και να έρχονται έπειτα ως σωτήρες μέσω των φαρμακοβιομηχανιών να μας θεραπεύουν με τους υποτιθέμενους κλώνους και τα νέας τεχνολογίας φάρμακα .

Είναι σαν να μας πετάνε σε απύθμενο πηγάδι και έπειτα να μας λένε ότι θα μας πουλήσουμε σαμπρέλα για να σωθούμε από την πτώση .

Πλανόμαστε άνθρωποι ότι με την κατανάλωση και την αποκωδικοποίηση του  DNA  θα σωθούμε από την αυτοκαταστροφή που προκαλεί η εξαφάνιση των φυσικών πόρων της γης και ότι με το χρήμα θα εξιλεωθούμε για αυτό .

Η ζωή των ανθρώπων είναι ταραγμένη θάλασσα με εμπειρίες που μορφώνουν την ψυχή του (ζώσα ενέργεια) .

Το μόνο σωσίβιο για την πορεία μας είναι η ετοιμότητα του πνεύματος μας (πνευματική ζωή) και το συναίσθημα μας .

Όσο όμως υπάρχει το συμφέρον για την έλλειψη αρετής από τους εξουσιαστές στους σκλάβους τους , το μέλλον μας θα παραμένει δυσοίωνο .

Θεέ συχώρα μας για αυτό που πράττουμε στους εαυτούς μας και στο Δημιούργημά σου . (Δείκτης) . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: