8 Δεκ 2008

Το δίκαιο μέχρι που φθάνει......;

Αισθάνομαι έντονη την ανάγκη να συλλυπηθώ τους γονείς και τους οικείους του για τον πρόωρο χαμό του Αλέξανδρου.

Αγαπητέ Αλέξανδρε από εκεί που βρίσκεσαι και μας βλέπεις , δεν ξέρω αν συναισθάνεσαι χαρά ή λύπη , το δίκαιο ή το άδικο. Αυτό που έχω να σου πω είναι ότι ανεγκέφαλοι αναρχικοί εκμεταλλεύονται το θάνατό σου και καταστρέφουν περιουσίες αθώων συνανθρώπων μας. Λυπάμαι για την κατάντια των κουκουλοφόρων. Αντιεξουσιαστής δεν είσαι καταστρέφοντας, αλλά αποδεικνύοντας με το ήθος σου ότι ανθίστασαι στην διαφθορά και τον εκφυλισμό αξιών όπως η δικαιοσύνη και η αξιοκρατία.

Όσο για τους πολιτικάντηδες έχω να πω ότι κακή στιγμή διάλεξαν για να διαδηλώσουν κατά της *κυβερνητικής εξουσίας*.
Γιατί; Διότι είναι επικίνδυνο να παρειφρύσουν στην διαμαρτυρία τους οι γνωστοί άγνωστοι με άγνωστες συνέπειες.

Κύριοι όταν κινδυνεύει η Δημοκρατία δεν υπολογίζουμε το πολιτικό κέρδος. Έχουμε χρέος να την στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Γονείς ενημερώστε τα παιδιά σας ότι η Αναρχία δεν τα ευνοεί στην διεκδίκηση των δικαίων αιτημάτων τους.

*Το άτομο δεν ανήκει στον εαυτό του αλλά στο κοινωνικό σύνολο και ότι ανήκει στο άτομο και αυτό ανήκει στο σύνολο* . (Πλάτωνας) .

Και επειδή *Είναι αδύνατον να δημιουργηθεί καλός πολίτης χωρίς δικαιοσύνη* . (Σωκράτης από την Αθήνα), για αυτό πρέπει με κάθε τρόπο να προστατέψουμε τον Νόμο (όχι την αστυνομία) με το να τηρηθούν οι διαδικασίες της Δημοκρατία πρώτα από εμας ώστε να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Παιδιά των Ελλήνων Αντιεξουσιαστές :
Μην παρασύρεστε από την οργή, δεν αξίζει τον κόπο να καταστρέψετε την νομιμότητα δίδοντας αφορμή στην κρατική εξουσία να γίνει περισσότερο αστυνομοκρατούμενη εις βάρος των υπολοίπων Ελλήνων........

*Ο καλός πολίτης πρέπει να ξέρει και να μπορεί να διοικείται και να διοικεί* . (Αριστοτέλης) .

2 σχόλια:

Jack Reylan είπε...

Greece needs a junta like during Crimea to prevent societ access to the straits. Then they can scurry about blaming Armenians, Jews or Albanians in denial.

Ανώνυμος είπε...

Προς Jack Reylan

Σε παρακαλώ την επόμενη φορά στείλε το μήνυμά σου στα Ελληνικά.
Σε ευχαριστώ για την άποψή σου.