12 Δεκ 2008

Και τα παιδία ξύπνησαν από την Νάρκη και έλαβαν θέση μάχης……κωμικοτραγική ιστορία.

Και όμως συνέβηκε και αυτό. Ξαφνικά διαδόθηκε στο Καστέλι Χανίων ότι θα έρθουν αντιεξουσιαστές από το Ηράκλειο με πούλμαν….!!!!

Και ως γνήσιοι πατριώτες οι γερόντοι όπως και τότε με τους Γερμανούς κατακτητές εβγήκαν να υπερασπισθούν με τις κατσούνες τους την περιουσία τους στην πλατεία της πόλης και τους γύρω δρόμους.

Και όχι μόνο αυτό , αλλά έβγαλαν και τον Δήμαρχο από το συμβούλιο για να λάβει και αυτός τα μέτρα του.

Τι έγινε;

Το γέλιο της αρκούδας από τους νεότερους και τον προβληματισμό από τους σοφότερους. Φυσικά δεν ήρθαν οι κακοί νέοι και εγώ αναρωτιέμαι .

Αθάνατη Ελλάδα. Τι μου λες για Χολιγουντιανές ταινίες;….Εδώ έχουμε τους καλύτερους σκηνοθέτες του κόσμου, καναλάρχες και εξουσιαστές να λένε το μακρύ τους και το κοντό τους και εμείς οι *ξύπνιοι* να τους κοιτάμε σαν χάνοι από τις Τηλεοράσεις…..με σκοπό να μας απομακρύνουν από τα κύρια σκάνδαλα που είναι η διαφθορά, η ανεργία, η ασεβής διαπλοκή των διαφόρων εξουσιών και ο εκφυλισμός του πολιτικού ήθους των κυβερνώντων κ.α.

Με ένα τσούρμο κατευθυνόμενους κομπάρσους αντιεξουσιαστές να προβοκάρουν την δικαιολογημένη αγανάκτηση του κόσμου από τα σοβαρότατα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν .

Έτσι ώστε με αυτή την σκηνοθεσία, ολίγοι ανόητοι πιτσιρικάδες να παρασύρονται από τους ψευτοαναρχοαυτόνομους και πιστεύουν ότι καίγοντας και καταστρέφοντας κάνουν χαβαλέ και επανάσταση ταυτόχρονα.

Ώστε να στρέψουν την προσοχή του κόσμου πάνω τους, για να δώσουν άλλοθι στους κυβερνώντες να λάβουν αντιδημοκρατικά μέτρα για τους Έλληνες πολίτες.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οι δραματικές φιγούρες των Κυβερνώντων με διαγγέλματα από την Τηλεόραση όπου ωσάν χείριστοι ηθοποιοί σε τραγωδία ζητούσαν αυτοσυγκράτηση και συγνώμη για τον θάνατο του άτυχου Αλέξανδρου

Πήγαν να μας πείσουν ότι απειλείται η *Πολιτεία και το κράτος* από τους αναρχοαυτόνομους.

Κύριοι ας μη δουλευόμαστε…..

Η Δημοκρατία ποτέ δεν κινδύνεψε ούτε θα κινδυνέψει από μια χούφτα οργισμένους έφηβους που επηρεάζονται από ψευτοδιανοούμενους δάσκαλους πολιτηκάντηδες.

Σαν καλός καπετάνιος ο Καραμανλής, αφουγκράστηκε τα χειρότερα, που συνέβαιναν και επί εποχής Σόλωνα, και για να μην έρθει ενός νέος Πεισίστρατος και μια νέα σεισάχθεια από ένα τραγουδοποιό Σόλωνα για αυτό σήμερα οραιότατα στήνονται τόσα σκηνικά……

Ποιοι άραγε είναι αυτοί που πρέπει να φοβάται ο Λαός;

Τους κυβερνώντες, τα ΜΜΕ ή μια χούφτα κατευθυνόμενους εφήβους;

Δεν σας φαίνεται περίεργο πως ενώ ο ειδικός φρουρός ζήτησε συγνώμη στο υπόμνημά του κανένα ΜΜΕ δεν το ανάφερε αρχικά;

Έλεος ρε παιδιά για τόσο χαζούς περνάτε τους Έλληνες………

Αλλά δεν φταίνε αυτοί, φταίμε εμείς που τους ορίζουμε και επιτρέπουμε να μας διαφεντεύουνε παραμένοντας αμόρφωτοι και ουραγοί στην σκέψη τους…..

Το χειρότερο που μπορεί να προκύψει για τους σοφότερους είναι να κυβερνιούνται από τους ανόητους….

Ο Νοών νοείτω…..

Είτε το θέλουνε είτε όχι οι εξουσιαστές της Γης, ειρηνικά και τον κατάλληλο καιρό θα επιβληθούν μέσω της ανάγκης, οι νέες φιλολαϊκές εξουσίες και η αναδιανομή του πλούτου.

*ΚΑΙΡΟΝ ΠΡΟΣΜΕΝΕ* . Περίανδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: