14 Νοε 2008

Εξάρθρωση επικίνδυνης Αλβανικής σπείρας στην Ελλάδα

Η αστυνομία κατόρθωσε να εξαρθρώσει σπείρα που εκτελούσε πληρωμένα συμβόλαια δολοφονιών ενώ ως σήμερα είχε στο ενεργητικό της 11 εκτελέσεις και πάμπολλες προσπάθειες ανθρωποκτονιών.


Το φαινόμενο αυτό, δηλαδή της εισαγομένης εγκληματικότητας, ήταν από καιρό αναμενόμενο στη χώρα μας από τις αρχές ασφαλείας. Όταν κατέρρευσε η πυραμίδα των καταθέσεων στην γειτονική μας Αλβανία προ 15ετίας και ξεσηκώθηκε ο κόσμος , αρκετοί βαρυποινήτες αφού απέδρασαν εισέβαλλαν στη χώρα μας.

Πυρήνες δρούσαν και δρουν ακόμα και τώρα με το δουλεμπόριο λευκής σαρκός, ναρκωτικά και όπλα να ανθούν στην Αθήνα και περισσότερο στην περιφέρεια.

Η Ελληνική αστυνομία παρόλα τα οργανικά κενά και τις ελλείψεις σε υλικά και μέσα κατάφερε πλήγμα σε αυτές τις οργανώσεις .

Ο λόγος που συνελήφθησαν τα εν λόγω εγκληματικά μέλη ήταν τι άλλο, η μοιρασιά των χρημάτων από τις έκνομες πράξεις τους.

Θυμήθηκα το γνωστό : *Ακόμα κι οι ληστές κι οι κλέφτες συμπεριφέρονται δίκαια μεταξύ τους , γιατί αλλιώς δεν μπορούν να κάνουν τίποτε* . (Πλάτωνας) . Από ότι φάνηκε παραβίασαν τον κανόνα του σοφού φιλοσόφου και εξ αυτού διαλύθηκαν αφού έδρασε η διχόνοια. Το αποτέλεσμα να πιαστούν στα δίκτυα του Νόμου.

Συγχαρητήρια λοιπόν στην Ελληνική Αστυνομία. Παιδιά να συνεχίσετε έτσι και να αποφεύγετε, συνάντηση με τον Καρβέλα και την Αννίτα…..γιατί ο Τριανταφυλόπουλος καιροφυλακτεί (λίγο χιούμορ δεν βλάπτει….) .

http://www.metron-ariston.gr/dikaiosinhs.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: