25 Νοε 2008

Στιγμή Αλήθ(τ)ειας Νο 2

Υπάρχει Θεία Δίκη στην τωρινή ζωή αναρωτιέμαι;

Πως αλλιώς να το εξηγήσω όταν πριν στεγνώσει το μελάνι από το προϊγούμενο άρθρο περί του αισχρού δημιουργήματος της τηλεόρασης που λέγεται Στιγμή της Αλήθειας (Αλητείας λέω εγώ) που διαπομπεύει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των παικτών με τις ευλογίες του ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, τώρα διαπομπεύονται , τα προσωπικά δεδομένα της παρουσιάστριά του, Ευγενίας Μανωλίδου.

Στο χωριό μου ...τα Χανιά λέμε:

Μη κάνεις ,μη σου κάνουνε ,
μη πεις να μη σου πούνε
την ξένη πόρτα αν χτυπάς
την εδική σου σπούνε.... (Μαντινάδα)

Έρχεται τώρα η δημοσιότητα και σκαλίζει τα περί διαστάσεων με τον σύζυγο τις αγωγές και άλλα που αφορούν τα παιδιά της και στέλνει εξώδικα για να μην προχωρήσουν άλλο στην προσωπική της ζωή οι εκπομπές και οι δημοσιογράφοι και επιφυλάσετε παντός δικαιώματός της και με δίκιο της. Πως όμως συμμετέχει σε ένα τέτοιο αισχρό τερατούργημα αυτό πρέπει να μας το εξηγήσει η ίδια.......ή μήπως έχω άδικο;

Στην εκπομπή της Δρούζας δήλωσε εγγράφως ότι τα παιδιά της θα μεγαλώσουν μαζί της εως ότου ενηλικιωθούν , εύστοχα σε αυτό το σημείο ο σκηνοθέτης Κολάτος παρατήρησε με σαφήνεια την απαξίωση των αποφάσεων της Ελληνικής Δικαιοσύνης η οποία πρωτόδικα την έκρινε ανίκανη για την επιμέλεια των παιδιών της και προσέφυγε κατά της στον Άρειο Πάγο.

Φυσικά για να χρονοτριβήσει την δικαστική διαδικασία προς όφελός της...το γνωστό κόλπο.

Κυρία Μανωλίδου, τα ίδια δικαιώματα που έχει η μάνα έχει και ο πατέρας στο μεγάλωμα των παιδιών που προκύπτουν από το γάμο.

Γιατί να μεγαλώνουν με το έτσι θέλω με τον έναν γονέα;

Τα παραπάνω τα λέω γιατί έχει γίνει πολύ της μόδας οι μανάδες να διαβάλουν τους πατεράδες στα παιδιά τους και να μην επιτρέπουν στους πατεράδες , οι εν διαστάση μανάδες την επαφή με τα φυσικά τους τέκνα

Το άδικο ούτε ο Θεός ούτε ο μαμονάς (διάβολος) το θέλει.......

Πυξίδα Περί Γονέων και Τέκνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: