15 Νοε 2008

Και υποτίθεται ότι εμείς γεννήσαμε την Πανανθρώπινη Κοινωνία…..

Μετανάστες μέλη του Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης που ζούνε πολλά χρόνια στην χώρα μας αφιχθέντες παράνομα λόγω του κενού στο πολιτικό και θεσμικό πλαίσιο που υπάρχει αδυνατούν να νομιμοποιηθούν και για αυτό διαμαρτύρονται ξεκινώντας από τις 11/11/08 απεργία πείνας στα Χανιά της Κρήτης.

Βασικό τους αίτημα η άδεια παραμονής σε όλους όσους τη δικαιούνται, με βάση τη κείμενη νομοθεσία ερμηνεύοντας τον Νόμο με την κοινή Λογική, είτε με ρύθμιση επέκτασης των κριτηρίων απόδειξης εισόδου στη Χώρα.

Εν συντομία, είχαν καταθέσει τα έγγραφά τους για την άδεια παραμονής , η απάντηση ήταν αρνητική, γιατί το διαβατήριο τους είχε εκδοθεί μετά το 2004, ενώ η αίτηση για χορήγηση διαβατηρίου στην πρεσβεία τους είχε γίνει πολύ πριν το 2004. Ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία με προσφυγές στην Ελληνική Δικαιοσύνη, που άλλες εκδικάστηκαν και άλλες εκκρεμούν με το ίδιο αποτέλεσμα. Δηλαδή την απόρριψη της άδειας παραμονής (για τυπικούς και όχι ουσιαστικούς Λόγους).

Φυσικά αρκετοί δικηγόροι δούλεψαν και δουλεύουν, αφού αλάφρυναν τους άμοιρους μετανάστες με αρκετές χιλιάδες Ευρώ, όπως τους αλάφρυναν το ίδιο και οι δουλέμποροι που τους μετέφεραν στην Ελλάδα για μια καλύτερη υποτίθεται, ζωή.

Έτσι παραμένουν όμηροι του συστήματος τόσο αυτοί όσο και οι οικογένειες που δημιούργησαν στην χώρα μας. (Τα παιδιά των παράνομων μεταναστών που γέννιονται ενώ εγγράφονται στα δημοτολόγια και λαμβάνουν πιστοποιητικό γέννησης στα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά Κράτη αποκτώντας ταυτόχρονα ιθαγένεια, δεν συμβαίνει το ίδιο σε εμάς εδώ!).

Και υποτίθεται ότι εμείς γεννήσαμε την Πανανθρώπινη Κοινωνία την Δημοκρατία, το Κράτος Δικαίου και γενικά οτιδήποτε αφορά την προστασία της ανθρώπινης υπόστασης.

Έλληνες που καταντήσαμε. Να βγάζουμε το μένος μας στους αδυνάτους, που ζητούν προστασία από τα καθεστώτα τους. Εμείς που γεννήσαμε τον Παγκόσμιο Πολιτισμό, την Κλασική Παιδεία και Γραμματεία. Εμείς που δεχόμαστε ως Έλληνα, τον βάρβαρο εκείνο που μετέχει της Ελληνικής Παιδείας (Μ. Αλέξανδρος).

Φοβάμαι ότι γίναμε Ρατσιστές, καχύποπτοι σε κάθε άμοιρο καταφρονημένο μετανάστη, φοβάμαι ότι πλησιάζουμε το Χιτλερικό Κράτος.

Έλληνες ,είμαστε Πολίτες της Ελλάδας . Εκλέγουμε τους Πολιτικούς μας. Εμείς ορίζουμε, εμείς γκρεμίζουμε. Πολίτης απάνθρωπος, πολιτικός απάνθρωπος. Διότι η Πολιτεία είναι η κοινωνία των πολιτών. (Αριστοτέλης).

Έλληνες Ξυπνήστε από τη Νάρκη που χιλιάδες χρόνια βρισκόμαστε. Εδώ, οι αρκούδες ξύπνησαν (Αμερικάνοι Πολίτες).

http://www.metron-ariston.gr/anthropias.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: