5 Νοε 2008

Mπαράκ Ομπάμα

Η εκλογή αυτού του ανθρώπου , πιθανότατα θα ενώσει τα έθνη του πλανήτη ώστε να επιτευχθεί η παγκόσμια τάξη κάτω από έναν άνθρωπο καθοδηγητή (ηγέτη). Αυτός πρώτος μεταξύ ίσων κυβερνήτων , με συμβούλους του , τους κυβερνήτες (οικονομικούς διαχειριστές) κρατών (ή συνασπισμών κρατών) με την πειθώ θα μπορέσει να σταματήσει την τρομοκρατία η οποία δυσκολεύει αυτήν την ένωση.

Με χρονοδιάγραμμα την μια δεκαετία από σήμερα θα έχει θέσει τη βάση για την πρώτη *χειραγώγηση* του πλανήτη και θα ξεκινήσουν τα πρώτα εξερευνητικά ταξίδια στο διάστημα. Όλα βάση σχεδίου.

Οι παππούδες μας από τα άλογα και τα βόδια είδαν τρακτέρ και αυτοκίνητα την βιομηχανική και την επανάσταση της πληροφορίας. Είμαι βέβαιος για την δημιουργία νέων μορφών ενέργειας (αν δεν έχουν ήδη δημιουργηθεί) επομένως τα διαστημικά ταξίδια και η αποκωδικοποίηση του DNA θα δημιουργήσουν τις συνθήκες εποικισμού άλλων πλανητών.

Επειδή η ανάγκη σπρώχνει την ανθρωπότητα, η ανάγκη για *θρέψη* του ανθρωπίνου γένους θα σπρώξει την επιθυμία για την ανακάλυψη νέων πλουτοπαραγωγικούς πλανητών.....

Για να γίνει αυτό από έναν ενάρετο ηγέτη πρέπει να προστατευθεί από αυτούς που θα προσπαθήσουν να τον σκοτώσουν και δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα το κάνουν προσποιούμενοι τους φύλακες άγγελους.

*ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ Ο ΑΡΧΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΕΤΕ ΦΟΒΕΙΣΘΕ ΜΗ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΥ* . Ο άρχων πρέπει να κάνει τους υπηκόους του να φοβούνται όχι αυτόν αλλά μήπως αυτός πάθει τίποτα . (Πιττακός από Μυτιλήνη) .



*Τρία προσόντα πρέπει να έχουν όσοι πρόκειται να αναλάβουν την διακυβέρνηση ενός κράτους (ή να γίνουν κυβερνήτες) : α) φιλία προς το υπάρχον καθεστώς β) την απαραίτητη ικανότητα γ) την αρετή εκείνη και την Αγάπη προς τη δικαιοσύνη, που ταιριάζουν στη χώρα στην οποία ζει* .  (Αριστοτέλης από Στάγειρα) .

Δεν υπάρχουν σχόλια: