20 Νοε 2008

Περί Τζούλιας Αλεξανδράτου

Ευσεβής πόθος κάθε αρσενικού . Παίρνοντας αφορμή τον σχολιασμό των επισκεπτών της Άννας Δρούζας στην εκπομπή *Μπορώ* του STAR έχω να πω τα εξής:

Μια σοφή παροιμία του Λαού μας λέει: *Την καρυδιά που έχει καρύδια χτυπούν*.

Η ζήλια, ήταν οδηγός στον σχολιασμό τους και αυτό ήταν ολοφάνερο στην εκπομπή της εν’ λόγω τηλεπαρουσιάστριας .

Σε αντίθεση με τις γνώμες των γυναικών ότι πουλάει το κορμί της ως κοινή πόρνη , λέω ότι η πανέξυπνη αυτή γυναίκα πουλάει την ομορφιά της. Θέλετε μέσω της τηλεόρασης, μέσω των ημίγυμνων φωτογραφήσεων στα ανδρικά περιοδικά, ότι και να επιλέξει στα μάτια των αρσενικών θεωρείται ερωτικό σύμβολο.

Αυτό πουλάει και αυτό εκμεταλλεύονται οι επιχειρηματίες του Χώρου του Θεάματος. Τα λυσσασμένα ανδρικά βλέμματα.

*Αυτό το κάνω για να κερδίσω χρήματα*, εννοώντας το καλλιτεχνικό της πρόγραμμα και τις φωτογραφήσεις και δεν έχω λόγο να μην την πιστέψω. Καθότι τα λόγια αυτά τα κρίνω Λογικά και ειλικρινά. Αναρωτιέμαι ποιοι είναι ανηθικότεροι, οι ιατροί που εργάζονται το ΕΣΥ που αν δεν του δώσεις φακελάκι σε αφήνουν αβοήθητο να πεθάνεις, παραβιάζοντας έτσι τον ιατρικό τους όρκο; ή οι δικηγόροι που πουλάνε τις υποθέσεις στους αντιδίκους τους εγκληματώντας κατά της αλήθειας και της δικαιοσύνης;

Μα θα μου πεις η Τζούλια δεν γίνετε αρνητικό παράδειγμα για τα παιδιά μας. Απαντώ σε αυτό : Όχι, διότι το συμφερότερο είναι το συμφωνότερο με τη φύση του (Σωκράτης). Η φύση της χάρισε αυτά τα προσόντα και αυτό της το φυσικό κάλλος χρησιμοποιεί.

Εξάλλου τα παιδιά μας διαθέτουν την Διάκριση που λείπει σε εμάς τους Μεγάλους…….

*Η ομορφιά είναι αισθητική , πρακτική και ωφέλιμη* είπε ο Πλάτωνας από την Αθήνα και συνεχίζοντας ανέφερε ότι *η ομορφιά είναι Φυσικό προτέρημα* . (Πλάτωνας) .

Ο κυνικός Διογένης από Σινώπη είπε: *Η ομορφιά είναι η καλύτερη συστατική επιστολή* .

Τέλος ο Δημόκριτος από Άβδηρα είπε :*Η ομορφιά του σώματος είναι ζωώδες στοιχείο , αν δεν στηρίζεται στο νου . Και η συγκεκριμένη γυναίκα φαίνεται ότι διαθέτει αρκετό νου, αν κρίνουμε από την μέχρι τώρα πορεία της .

Να με συγχωρέσουν οι αναγνώστες για την περίεργη άποψη που διατυπώνω στο άρθρο μου αλλά σεβαστείτε και την διαφορετική άποψη.

Περί Κατηγόρων

Ζήλια

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τοτε ρε μεγαλε,αν εχεις κορη μακαρι να γινει σαν την ΤΖΟΥΛΙΑ!!!!!!!να την βλεπεις να την χαιρεσαι και να σου φερνει και λεφτα.........